Най-после: Жената на Ники Дойнов започна работа! (Сватба още няма)

Най-после: Жената на Ники Дойнов започна работа! (Сватба още няма)
Гласувайте за статията

Доста време Ники Дойнов сам се грижеше за финансовото състояние на семейството си, благодарение на голямата си заплата в Нова телевизия, но вече и жена му ще му помага!

Покупката на новото жилище и баровското му обзавеждане се отразиха сериозно на бюджета на Ники Дойнов.

Ники Дойнов и Петя

Петя на Ники Дойнов започна работа

В последните над 2 години той издържаше сам жена си и сина им Марко, но половинката му най-накрая склонила да започне работа, за да подпомага семейния бюджет. С помощта на Ники тя се уреди като брокер в една от най-големите фирми за продажба на луксозни недвижими имоти у нас.

Самата Петя се похвали преди дни с новата си служба. А един офис тя ще дели с друга популярна дама – бившата на Ахмед Доган Алтен Алиева. Докато Петя и Ники са на работа, синът им Марко ще посещава детска градина, няма да има бавачка, тъй като новинарят не иска да пуска чужди хора в новия си дом за чудо и приказ.

Любимата му пък е новобранка в брокерството и тепърва ще навлиза в материята, пише Ретро. Тя е бивша моделка, преди да се запознае с Дойнов. Работила е и като стюардеса, на борда на Кувейтските авиолинии. След като се прибрала в България, се залюбила с журналиста. Въпреки, че имат син, не планират сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар