Мира Добрева бясна, че не е Жена на годината! (Вижте коя се окичи с наградата)

Мира Добрева бясна, че не е Жена на годината! (Вижте коя се окичи с наградата)
Гласувайте за статията

Гореща ТВ интрига тресе БНТ и Нова телевизия.

В епицентъра на скандала този път са лицето на националната телевизия Мира Добрева и колежката й от „Събуди се“ Мартина Ганчева. В ябълка на раздора за двете дами се превърна статуетката от традиционните награди „Жена на годината“ в категория „Телевизия“. До последно Мира била убедена, че именно тя ще грабне приза, но на церемонията останала без думи, след като наградата била присъдена на далеч по-младата й и неопитна колежка от Нова ТВ.

Мира Добрева

Мира Добрева не може да повярва, че не е Жена на годината

До края на партито Мира пронизвала конкурентката си с ледени погледи, а някои от гостите признават, че само много известни личности наоколо не довело до по-сериозно спречкване. Обидената Мира обаче не пропусна да захапе Мартина във Фейсбук. Под всяка своя публикация Добрева се подписвала като „не жена на годината“.

Естествено, феновете й не спират да четката егото й, наричайки я „жена на всички времена“. Добрева се опитва да демонстрира, че не е огорчена от победата на Ганчева, но по-късно признава, че е прецакана и нещата в бизнеса са й ясни, пише Ретро.

Самата Мартина блести в ефира на Нова ТВ от около 2 години, когато смени излязлата по майчинство Лора Крумова. Но бързо успя да превземе мястото й, тъй като зрителите я харесаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мира Добрева бясна, че не е Жена на годината! (Вижте коя се окичи с наградата)”

  1. Тц

    Дек. 12. 2019

    И двете са ужасни, но Мартина малко повече. Виж, тая другата в Събуди се- зеленооката, по-нисичка с дълга кафява коса…,която беше по-отдавна…, е истински интелигентно и чаровно същество, красящо ефира. Точно сега не си спомням името й. Не е ни Лора, ни Галя.

  2. Vanq

    Дек. 13. 2019

    Mira Ivanova

Добавете коментар