Сами Хоссни, след като разбра, че ще се бори за финала във „Фермата“: Разочарован съм!

Сами Хоссни, след като разбра, че ще се бори за финала във „Фермата“: Разочарован съм!
Гласувайте за статията

След като автомонтьорът Красимир Джунов се изстреля към финала на риалитито „Фермата“, отстрелвайки софтуерния милионер Митко Караиванов, татуираният мачо определи за първи дуелист в последния вътрешен сблъсък фитнес треньора Сами Хоссни.

Той ще влезе в последна елиминационна битка с военния Станислав, а победителят става четвъртият финалист, който на 14 декември ще се бори на живо за голямата награда от 100 000 лева.

Сами Хоссни

Сами Хоссни ще се бори за финала във „Фермата“, което не му се нрави

Въпреки че Краси нямаше особено голям избор, Сами не успя да скрие раздразнението си, че не е втори дуелист, което щеше да му даде правото да подрежда точките в игрите. Той обаче аргументира обидата си по съвсем друг начин, за да прикрие истинската причина и заяви, че се чувства сам във „Фермата“.

Разочарован съм от начина, по който сиромасите си останаха сиромаси до края на предаването. Разделението между бедни и богати още съществува„, заключи спортистът. Макар да е бесен, че няма да има привилегии, той го представи, че понеже Краси е сиромах, дава бонус на другия сиромах Станислав, а не на него, който бе част от отбора на чорбаджиите.

„Нали претендира, че е най-добрият? Нека го докаже“, коментира Джунов, а многодетната майка Веселка заключи, че Сами за пореден път се показва като позьор. Те се обединиха на мнението, че Хоссни иска да победи, защото това е реклама за бизнеса му, а на тях паричната награда ще им промени живота.

В последните дни Сами дори се изказа, че 100 000 лева са нищо пари. Междувременно пък Краси обеща на Веселка, че ако спечели, ще й купи къща и кон.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар