Слави подаде ръка на Крисия

0

Слави Трифонов отново излиза на една сцена с Крисия Тодорова. Малката изпълнителка и шоумена прекратиха професионалните си отношения преди години, но Дългия реши да я покани в новогодишното си шоу!

Въпреки че не е имало публични пререкания между двамата, мнозина останаха с впечатление, че раздялата на Крисия с шоуто не е минала съвсем гладко. В момента една от любимите звезди на България учи в националното музикално училище в София и почти няма изяви.

Слави Трифонов и Крисия Тодорова
Слави Трифонов пак се събра с Крисия Тодорова, може да изпеят нещо заедно

Неочаквано обаче тя бе поканена от екипа на Дългия, за да участва в празничната програма на новата телевизия. От обкръжението на Слави нито са изненадани от решението му, нито го смятат за нещо специално.

Това не е никаква изненада. Говорят, че се събират, сякаш Слави и Крисия са били гаджета. Тя беше дълги години част от екипа и това е нормално нещо”, казва сценаристът Тошко Йорданов.

Той допълва, че освен Крисия, участие в шоуто ще вземат и други звезди, които изгряха на сцената на предаването, пише „България днес“.

„Крисия си учи в Музикалното училище, ние си правим телевизия и не виждам какво е нередното. В празничната програма ще участва и господин Андреев, както и Миро”, разкрива още той.

Семейството на Крисия отказа коментар, но освен тя и г-н Андреев, в шоуто ще вземат участие и други открития на Слави. Самият той направи обръщение, в което споделя, че тъй като за него Коледа е семеен празник, решил да покани в предаването си, всички членове на телевизионното си семейство — екипа на предаването, както и участниците във всички формати правени през годините.

„Ще празнуваме заедно с Крисия, с победителя от формата „Нова звезда” Сава Чиплич, с водещите „Запознай се с малките”—господин Андреев, Даниела Пирянкова, Тереза и участничките в конкурса „Партньорка на господин Андреев”—Симона, Гергана Тодорова, Диана Чаушева, с финалистите от „Игра на хорове”—вокален ансамбъл „Фортисимо”, с победителката от „Кандидати за слава” Вяра Райчева и разбира се, с близнаците — пианисти Хасан и Ибрахим”, каза още той.

За Нова година пък екипът на Слави подготвя още по-празнична програма. Заедно с Камен Воденичаров ще срещнат зрителите с герои като Гацо Бацо, Гюро Кюмюро, Паулу Коелю, Шишо Бакшишо, Божинката и други.

„Освен това специално участие ще имат Павел, Венци Венц, „Джуниър бенд”, Алисия, Миро, Емилия и Аристос Константину. Надявам се да забавлявате, защото, както много добре знаете — всичко е само заради вас, и само заради вас, и само заради вас”, каза още Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.