Галена: Ще накърмя сина на Златка!

Галена: Ще накърмя сина на Златка!
Гласувайте за статията

Най-коментираната светска двойка – Златка Райкова и Благой Георгиев, се оказаха големи почитатели на фолкпевицата Галена, видя наш репортер.

Галена пък не спря цяла вечер да отправя лични поздрави към ВИП гостите в столичния клуб, а шегите й бяха бурно аплодирани. Галена прикани Злати да изпее с нея една песен в дует, но Благо не издържа и също хвана микрофона да пее един от вечните кючеци.

Галена

Галена отново прояви интересното си чувство за хумор

„Гелям даде“ зазвуча в дискотеката с гласа на футболиста, който видимо се забавляваше. Галена пък не спря да цяла вечер на натъртва и да благодари на Георгиев, че е пуснал жена си на дискотека. Това породи известни съмнения сред останалите хора, че вероятно Благо спира Злата от среднощни изяви.

Пайнерката не пропусна възможността и да попита къде е малкият им син, кой го гледа и кърми. „Няма проблем, мога аз да отида и да го накърмя„, пошегува се изпълнителката на „Ламборгини“. И допълни: „Ще му изпея две-три песни, ще се гледаме“.

Тя за пореден път доказа, че няма конкуренция сред колежките си. Накара всички да се отпуснат и да се забавляват от сърце и отново пя в пъти повече от времетраенето на изявите на нейните колежки. Печели публиката и с пеенето на живо. Прави го дори когато е болна и не звучи идеално. „Уважавам публиката си и затова пея на живо“, споделя тя.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Галена: Ще накърмя сина на Златка!”

  1. Иван

    Дек. 14. 2019

    Другия Благо иска да накърми тая к..ро ядка .

Добавете коментар