Потрес! Мис Плеймейт обърка Коледа с Гергьовден

Потрес! Мис Плеймейт обърка Коледа с Гергьовден
Гласувайте за статията

Изключително голяма издънка сътвори Михаела Тодорова. Считаната за красавица плеймейтка се изложи жестоко в ефира на Нова телевизия, което не остана незабелязано от всички зрители!

Михаела Тодорова, актуалната Мис Плеймейт, отново потвърди правилото, че носителките на тази корона трябва просто да са красиви и да си мълчат. Блондинката от Казанлък, която вече няколко издания в „Черешката на тортата” се притеснява да не изглежда тъпа, направи сериозен гаф. С желанието да помогне на бедни хора тя предложи всички участници в предаването да се разберат да дарят …….агнета за идващата Коледа.

Михаела Тодорова

Михаела Тодорова се изложи брутално в ефир

Останалите звезди доста се шокираха от предложението, а Гери Турийска не можа да скрие изумлението си от странното предложение. В защита на Тодорова трябва да кажем, че тя е вегетарианка, но все пак като жителка на малък град с много села около него все веднъж е ставала свидетел на коленето на прасе за Коледа. Издънката й не бе подмината от друга участничка в Черешката Биляна Йотовска, която веднага пусна закачлив пост във Фейсбук, пише Hotnews.bg.

Най-вероятно миската е объркала Коледа с Гергьовден, когато всъщност се яде агнешко. С това обаче показа, че общата й култура куца и даде повод на критиците й да се развихрят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар