Рийз Уидърспун с ново постижение

Рийз Уидърспун с ново постижение
Гласувайте за статията

Много са феновете, които обичат Рийз Уидърспун, която се радва на изключително позитивен имидж в Холивуд. Сладка, винаги усмихната, с много приятелки, с кариера, активно подкрепяща жените в Холивуд и самата тя успешно изявяваща се в доста по-мъжките поприща като режисура и продуциране.

Затова и не е изненада, че именно на нея бе връчен призът за лидерство на името на Шери Лансинг по време на организираното от „The Hollywood Reporter“ събитие Women in Entertainment.

На червения килим заедно с актрисата Рийз бе и почти цялото й семейство, дошли да споделят с нея радостта от наградата. Освен 20-годишната й дъщеря Ава, която е абсолютно нейно копие, до майка си застана и 16-годишният Дийкън, който също е взел доста от нейните гени. На събитието бе и настоящият й съпруг Джим Тот, от когото има син на 7 години.

А самата актриса в речта си пред публиката коментирала: „Омръзна ми да участвам в проекти, в които съм в единствената главна женска роля. Омръзна ми да чета сценарии, в които има само един женски персонаж, който е написан лошо, но въпреки това всяка жена желае да получи възможността да го изиграе, защото нищо друго не й се предлага като опция…“, казва Уидърспун, която стои зад създаването на „Големи малки лъжи“, където основните персонажи пък са само женски.

Желаем късмет на любимката на Холивуд.

Източник: Списание Ева

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар