Родни знаменитости, които не ядат месо

Родни знаменитости, които не ядат месо
Гласувайте за статията

Да, месото е любимо за мнозима, но има все повечехора у нас и по света, които избраха да не консумират местни деликатеси. А не са малко и вегетарианците сред родните знаменитости. Те рядко парадират с избора си, но са убедени – без месо е по-добре! Ето и кои са най-популярните вегетарианци у нас.

Има достатъно популярни лица сред родните ни звезди н акиното и музиката, които не консумират меса. Някои го правят от много време като лили Иванова, Маги Джанаварова, певицата Джена.

Има и такива, които постепенно преоткриват добрите страни от това да не се ядат меса или млечни продукти дори, например изпълнителят 100 Кила от скоро стана противник на месото. Споделя, че с ечувства по-добре и не изпитва нужда от месо. Не му липсва за момента. Освен това е свалил много килограми, както се коментира и от изданието thumbnail: Getty Images.

Други известни вегетарианци у нас са – например актрисата Диляна Попова и Преслава. Които също усетиха ползите от полезното хранене и определено изглеждат доста добре с начина си на хранене и диетите, които поддържат от доста години. Реално мнозина от нас отказват месото, понеже не са сигурни в произхода му, но все пак всяко нещп по малко е полезно за организма ни, коментираме и ние от изданието също.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар