Криско се стопи до 62 кг.: Замяза на анорексик! (още разкрития)

Криско се стопи до 62 кг.: Замяза на анорексик! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Криско съвсем се стопи, замяза на недохранен! Какво прави Цвети с него?!

Криско се стопява все повече с всеки изминал ден. Ако преди година хитовият изпълнител бе 80 килограма, в момента тежи само 62 килограма.

Криско

Криско се стопи, не го ли храни жена му Цвети, или го скъсва от секс?!

Дребният рапър вече напълно се слива с тълпата от фенове. Той се е отдал на здравословен начин на живот, без алкохол и забранените субстанции, но е прекалил с вталяването, смятат от обкръжението му.

„Тежах близо 80 килограма, сега съм 68!”, похвали се преди време Кристиан Талев, както е истинското му име. Но в последните няколко месеца е смъкнал още от вече кльощавото си тяло.

За година младият татко се е отървал от 18 килограма, като се е сбогувал с шкембето и двойната гуша. Половинката на габровеца Цвети Петрова има заслуга промяната.

Рапърът никога не се е хвалел с мускули и плочки на корема, а напротив – имаше леко коремче. В момента обаче е слаб като сомалиец, а феновете вече се безпокоят за здравето на любимеца си, пише вестник Уикенд.

Според тях вариантите са два. Или бебето отнема силите му, или пък любимата му Цвети го скъсва от секс. Каквото и да е, все е хубаво обаче…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар