Признанието на принц Хари побърка Меган: Не го очакваше!

Признанието на принц Хари побърка Меган: Не го очакваше!
Гласувайте за статията

Меган Маркъл не очакваше това от съпруга си

Принц Хари направи неочаквано признание. По-малкият внук на кралица Елизабет Втора накара съпругата си Меган да настръхне.
Той разкри, че чувства Кейт Мидъэлтън като своя сестра.

принц Хари

Принц Хари и Кейт мидълтън са особено близки, сн. Фейсбук

Но преди по-малкият син на Чарлз да се запознае с Меган Маркъл и да създаде свое семейство, той е имап специална връзка с жената на своя брат.

Принц Хари изпитва голямо уважение към Кейт Мидлтън и никога не го е криел. Тя се появява в живота му още по времето, когато той е далеч от зрелостта и се лута между купони и мимолетни забежки.

И тогава, и сега, херцогинята на Кеймбридж играе ролята на голямата сестра, която Хари никога не е имал.

По един или друг начин Кейт успява да запълни празнината в живота на принц Хари след смъртта на принцеса Даяна.

Именно Хари е този, който първи дава одобрението си за годежа на брат си Уилям и Кейт, пише „New Idea“. Сега Хари вече има собствено семейство.

И въпреки че Мидълтън и Маркъл са доста различни една от друга, принцът уважава и се възхищава както на своята съпруга, така и на тази на брат си, предават от lifestyle.bg.

Взаимоотношенията между принцовете Уилям и Хари и техните съпруги надали някога ще спрат да бъдат интересна тема.

Принц Хари не крие, че понякога между него и брат му Уилям има разногласия. В документалния филм за турнето си в Южна Африка заедно с Меган Маркъл, херцогът на Съсекс сподели, че двамата с Уилям имат своите добри и лоши дни.

Те са тръгнали по различни пътища и всеки следва своя. Думите на Хари бяха изтълкувани като ясно доказателство, че отношенията му с Уилям съвсем са охладнели.

Отдалечаването на двете кралски семейства е още по-видимо от решението, което Хари и Меган взеха. Те ще прекарат коледните празници в САЩ, заедно с майката на херцогинята- Дория Рангланд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар