Джулиана Гани се ожали: Ето какво измъчва бременната силиконка!

Джулиана Гани се ожали: Ето какво измъчва бременната силиконка!
Гласувайте за статията

Джулиана Гани се ожалва

Джулиана Гани се оплака от непрекъснати киселини!

Джулиана Гани

Джулиана Гани се оплака от киселини

Силиконката Джулиана Гани е бременна в деветия месец, но упорито продължава да крие наедрелия си корем. Тя е качила малко килограми и все още е в много добра форма, макар че носи бебе в утробата си.

Едрогърдата блондинка казва, че бременността й протича нормално, но има едно нещо, което я измъчва от самото начало – киселините в стомаха. Те са сред най-честите неприятни симптоми, съпътстващи износването на плода.

„Напоследък редовно се замислям дали изминалите месеци ще ми липсват, въпреки неразположенията. Споделете ми как беше при вас?

Бързо ли свикнахте с промяната?”, допита се Джулиана до приятелите си в социалната мрежа, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че Гани и годеникът й Илиян Найденов направиха наскоро ремонт на детска стая плюс цялостно освежаване на апартамента си.

Съвсем скоро на бял свят ще се появи техният първороден наследник и двамата са в трескава подготовка на жилището за предстоящите бебешки неволи.

На почти 20 000 лева им стъпил ремонта. Детската стая на бебето е решена изцяло в златно, мебелите са от най-висок клас и само за обзавеждането бъдещите родители броили близо 10 000 лева.

Целият апартамент е пребоядисан с хипоалергенни бои със сребърни йони. Отделно е направено освежаване на кухнята, хола и банята.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар