Потрес: Синът на Десислава направи непростимото! (виж тук)

Потрес: Синът на Десислава направи непростимото! (виж тук)
Гласувайте за статията

Синът на Десислава се държи потресаващо, опасен е!

Като джигит кара синът на певицата Десислава – Майки. Младежът влезе в грубо нарушение на пътя. И застраши живота си, както и този на спътниците си, пише вестник „България Днес“.

Десислава

Синът на Десислава е като джигит на пътя

18-годишният тийнейджър сподели кадри от пътуване с кола, която изпреварва опасно друг автомобил и тир на двупосочен планински път, разположен по насечен участък.

Маневрата е изключително застрашаваща живота и се прави на метри от завой, който ограничава видимостта.

Кадрите са споделени от самия Майки в социалните мрежи, където свидетел на това може да стане и майка му Десислава.

За щастие тийнейджърът не попада в инцидент, на какъвто станахме свидетели през март 2018 г., когато на пътя Русе – София певицата Дивна прави същата опасна маневра и изпреварва на двупосочен път със скорост от 124 км/ч при ограничение от 90 км/ч.

Изпълнителката губи контрол над колата и катастрофира зловещо, а нейната спътница Кристин Илиева оцелява на косъм от смъртта. Илиева преминава през 23 операции в чужбина, за да може да спаси крака си.

Възстановяването й продължава до ден днешен, тъй като десният й крак е най-пострадал и състоянието му се изменя всеки ден. Има липса на мускул, тъкан и множество сраствания, поради което Кристин не може да сгъва крака си повече от 30 градуса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар