Петя Дикова бясна на заместничката си в предаването!Едва 7 месеца издържа Петя Дикова

да си седи вкъщи и да си гледа бебето. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков отново е готова да се върне на екран, но това май няма да стане. Първескинята обикаля монтажните на bTV. И се жалва, че не може да се завърне като водеща на „COOL…T”. [caption id="attachment_436798" align="alignright" width="300"]Петя Дикова Петя Дикова побесня не на шега, губи мястото си на екран[/caption] Според нея, пътят й към предаването бил блокиран от амбициозната й колежка Поли Гергушева, която ако трябва да сме коректни се правя прекрасно със задачата си. Гергушева се наложи като водеща и зае заслужено място в сърцата на зрителите. Дикова обаче съскала по коридорите, че тя й откраднала предаването. Защото лично директора на новините в канала Венелин Петков я сложил на нейно място.

Според мълвата в медийните среди, преди 4-5 години тя за кратко е имала интимни отношения с началника си. Двамата са запазили добрите си отношения и до днес и хубавицата се ползва с протекциите на ръководството.

Не е ясно, кой се занимава със сина на Петя Дикова - Александър. Но преди няколко дни се разбра, че самата тя е прекъснала отпуска си по майчинство и се е върнала на работа. Само дето вече няма нищо общо с шоуто „COOL…T“. То поне засега ще продължава да се води от наследницата й в студиото – Поли Гергушева. „Поли уж е по заместване в „Култ”, но не смята да си тръгва. А и шефовете не напират да я сменят с титулярката”, шушукат в нюзрума подкокоросани от Дикова колеги. За капак на нейните терзания, откакто Петя Дикова не е на екран, рейтингът му бил по-висок, пише вестник Уикенд. Според слуховете, Петя много държала да се върне на бял кон в бялото си студио и триумфално да си възвърне контрола над предаването обратно. Засега обаче всички нейни напъни остават без резултат. От телевизията предлагали на журналистическата дъщеря работа зад кадър и не били склонни да я връщат като лице на което и да е шоу. „По закон са длъжни да й пазят щата в телевизията, но могат да й сменят позицията и май точно това ще направят”, смятат работещите в медията.

Клюката за Петя носи, че за нея се подготвя място като продуцент, което тя не била склонна да приеме. Макар че често е критикувана от зрителите по всякакви параграфи, включително че фигурата й е твърде едра, за да се появява на екран, Дикова от малка е свикнала да работи в кадър и не била склонна да „слезе от трона”, както самата тя нарича мястото си в „COOL…T”.

Сега била бясна, че там се е настанила по-млада, слаба и красива бивша репортерка, която изобщо не смята да си тръгва. Вместо да се примири, че ще работи в сянка, Петя решила да се бори за мястото си. Усещайки вятъра на промяната тя побързала да се върне на работа, въпреки че синът й Александър е само на 7 месеца. Макар че никой не искал подобни жертви от нея, Петя решила да се прави на героиня, за да стане ясно колко много държи на работата си.

„В телевизията има поне десет човека, които можеха да направят филма за Стефан Данаилов не по-зле от нея”, коментират под сурдинка в bTV.

Докато майката спасява своята звездна кариера, за бебето се грижи който може. Твърди се, че на разположение най-често е свекървата на Петя – майката на нейния възлюбен Илиян Любомиров. Самият той също вече ежедневно бил принуден да сменя памперси и да храни сина си с пюрета, докато неговата мама фучи по коридорите на bTV и търси начини да преодолее „кризата“, както сама наричала загубата на позиции в медията.