Внукът на Тодор Живков потресе всички!Бившата снаха на Тодор Живков

Маруся Мирчева завлече с над 40 000 лева топ журналисти. 60-годишната жена ужилила с крупната сума покойния вече Димитър Цонев и неговият колега Иван Димитров, под предлог, че ще прави филм за Ботев. [caption id="attachment_436802" align="alignright" width="232"]Тодор Живков Внукът на Тодор Живков не се разбира с майка си Маруся[/caption]

„Заедно с покойния журналист Димитър Цонев, събрахме пари за изготвяне на лентата от спонсори, но тази жена, за която тогава не знаехме, че е бивша снаха на Тодор Живков, защото се представи с името Маруся Морган, ни завлече с парите и не я видяхме вече”, споделя той.

Той е завел граждански иск срещу нея и смята да разкрие всичките й ходове и машинации. Мирчева е в България, в опит да продаде имуществото, което притежава в София. Тя не е в състояние да отговори на финансовите претенции на Димитров, но той настоява да получи справедливост след случилото се, пише вестник "България днес".

„Нейни познати ми споделиха, че синът й Тодор Живков не желаел тя да живее със съпругата му и двете им деца. И Маруся не обитава едно жилище с тях. Един вид като изгонена от него е”, казва още журналистът.

Той разкрива още, че г-жа Мирчевска е все още в България, за да продаде два апартамента и с парите да погаси свои и на сина си дългове. Тед Влад, както е известен внукът на Тато, живее в САЩ и е състезател по покер. Младият мъж явно е в сложни отношения с майка си, която обаче не се притеснява да използва общата им връзка с Тато, за да изкара някой лев. Тя предложила на Димитров да му продаде пушка, която уж й била подарена от Тато, а на режисьора Максим Генчев – чанта от крокодилска кожа, уж подарена й от Людмила Живкова.

„Имам основания да твърдя, че Маруся Мирчевска никога не е била близка с Людмила Живкова. И силно се съмнявам, че точно тя й е подарила чанта от крокодилска кожа, която иска да продаде на режисьора Максим Генчев.

Освен това Мирчевска твърди, че Ванага й е казала да направи филм за нея, а доколкото всички знаем, дори близките на Ванга не знаят Маруся да ги е посещавала. Такава среща, в която Людмила я води при Ванга не е имало”, категоричен е Димитров. Той се кани да разкрие още измами на бившата снаха на Тато, но смята да го направи в съда. Междувременно става ясно, че Мирчевска го заблуждава и за връзките си с Холивуд. Тя твърди, че Милош Форман иска да снима филм за нея и дори го води заедно с негов колега в студио във Ванкувър, където уж й обещали милион за филма й за Ботев. „Посрещнаха ни като любопитни посетители, разведоха ни, а накрая едва не ни изгониха. Никой не познаваше тази госпожа, директора на студиото дори не дойде да се срещне с нас”, споделя Иван Димитров. Той вече е завел граждански иск срещу Мирчевска. „Да се осъди американски гражданин в България е много трудно, но не е невъзможно”, казва още той по този повод. Самата Мирчевска избягва всякаква публичност. Тя се опитва да придобие част от наследството на Живков, но не се появява на обществени места, нито си вдига някой от телефоните.