Кали зарязва пеенето: Хвърля се в големия бизнес! (още подробности)

Кали зарязва пеенето: Хвърля се в големия бизнес! (още подробности)
Гласувайте за статията

Кали зарязва пеенето, отдава се на друга професия!

44-годишната изпълнителка вече е експерт по форекс – търговия с валути в интернет. Кали завърши курс на обучение и получи сертификат, че може да се впусне в големия бизнес.

Кали

Кали иска да се захване със сериозен и успешен бизнес

Форекс, или международният валутен пазар, е мрежа от финансови институции. Които обслужват международни бизнес сделки.

На него се търгуват различни национални валути. Няма точно определено място и не предполага лична среща между участниците. Като те се намират в контакт помежду си с помощта на различни технически средства.

Сделките се извършват посредством компютърни терминали, с които са свързани в мрежа големите банки и брокерски къщи. Това създава удобство на Кали, която може да прави пачки дори и от мобилния си телефон, докато пътува за участия из цялата страна.

„Благодаря на много специален за мен човек за подаръка, който ми направи, и ми даде възможност да опозная един нов свят, пълен с възможности и предизвикателства!

Благодаря също и на моя ментор и неговата прекрасна съпруга, че ме научиха да плувам сред големите акули на форекс пазара“, похвали се Кали. Която тепърва ще усвоява тънкостите на забогатяването.

Заради новото начинание Кали е атакувана, че вероятно е закъсала с парите и фолккариерата й върви надолу. Проверка на вестник „България Днес“ показа, че тя има доста ангажименти и няма истина в тези нападки.

А и тя самата е свикнала често да бъде засипвана с хейт, но отвръща, че грам не й пука и хората могат да си говорят каквото искат. „Няма как всички да ме харесват“, заключва философски изпълнителката на вечния хит „4-4-2“.

Певицата се захваща с търговията с валути, защото иска да научава постоянно нещо ново. Така тя преди две години призна, че учи самостоятелно испански език, като си пише думи на листчета в кухнята. И успява да напредне с цяло едно ниво.

Преди години тя записа психология в Софийския университет и с лекота изчиташе учебници от по 300 страници и успя да вземе диплома за магистър.

Фолкфурията винаги е твърдяла, че може да се справи с по четири часа сън в денонощие и учението й не пречи на грижите за семейството, в което влизат тримата й синове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар