Палат: Виж каква къща купи Джино за себе си и Кристиана в Бояна! (още подробности)

Палат: Виж каква къща купи Джино за себе си и Кристиана в Бояна! (още подробности)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана купи мега скъпа къща на половинката си в Бояна!

Палат за стотици хиляди левове си купи Джино Бианкалана. Риалити героят е горд собственик на огромна къща в столичния квартал Бояна. В нея ще живее с половинката си Кристиана Канева.

Джино

Джино и Кристиана живеят в истински палат

Двамата са избрали къща далеч от шумотевицата в София. Освен това двамата са избрали жилището да е в близост до ресторанта на Джино, който се намира на няколко минути от Бояна с кола, пише вестник „България Днес”.

На първия етаж е разположен огромен хол. Прозорците са френски стил и отвсякъде може да се види зашеметяваща гледка към Витоша.

В хола се намира и камината. Няколко кресла и диван са единствените мебели разположени в огромния хол, с размери на тристаен апартамент. На втория етаж са разположени две спални, всяка със самостоятелна баня.

Припомняме, че преди време имаше слухове за тайна сватба между Джино Бианкалана и любимата му. Той обаче категорично отрече това:

„Не съм се женил аз. Оженихме мой приятел от Америка за гъркиня, затова и двамата бяхме в бяло. В момента изобщо не планирам сватба. На дневен ред не стои въпросът и за дете.

С Кристина изобщо не бързаме. Аз съм готов за семейство отдавна, но нека всичко да е с времето си. Връзката ни е сериозна, имаме планове за сватба, но по-нататък“, натърти риалити героят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар