Маги Желязкова аут от телевизията: Като преродена съм! (виж тук)

Маги Желязкова аут от телевизията: Като преродена съм! (виж тук)
Гласувайте за статията

Маги Желязкова заряза телевизията и се чувства като преродена от този факт!

Бившата репортерка в „На кафе” Маги Желязкова, по настоящем Маги Сидерова, е изоставила телевизията и днес пълни деня си с яки тренировки във фитнеса и разходки с любимото куче.

Маги Желязкова

Маги Желязкова заряза телевизията

Сидерова бе част от звездния отбор на предаването, заедно с колежките си Деси Цонева и щерката на Иво Танев. Но от есента нейни интервюта и репортажи в „На кафе” не са излъчвани.

Брюнетката обаче не изглежда нещастна от раздялата, въпреки че нейни зложелатели твърдят, че тя била убила, само и само да е на екран.

„Не се познах…нещо ново и различно е. Ако знаех, че онази … суетата ще се отдалечи толкова рязко от мен, щях да кажа НЕВЪЗМОЖНО!! Имам бягство от всичко фалшиво и получавам всичко от спорта, тук и с него.

Защо това толкова закъсня???? Колко много ми взе онова… медийното и колко много имам сега! Споделям го с вас. По-доброто е!”, написа наскоро във Фейсбук Маги Желязкова.

Като всекидневно тренираща тя има пълната подкрепа на Златка Димитрова и мъжа до плеймейтката Кирил Танев, който е фитнес инструктор. Двете често си разменят съвети за тренировките и твърдят, че те са им напълно достатъчни.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар