Бомба: Виж какво направи Теди Велинова! (още подробности)

Бомба: Виж какво направи Теди Велинова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Теди Велинова се оказа голяма майсторка!

Майсторски ръце показа сексбомбата Теди Велинова. Бившата съпруга на доктор Енчев с размах прави ремонти. Велинова се специализира в поставянето на мокет, разбра вестник България днес.

Теди Велинова

Теди Велинова се оказа доста сръчна в ръцете

Бившата моделка се захвана с реновиране на подовете и не позволява никой да й отнеме такера от ръцете, с който приковава майсторски мокетите.

Теди се ядосва, че старата настилка е била залепен, но дори това не я спира, даже точно обратното – мотивира я още повече и тя успя да изтръгне целия стар мокет от пода и да сложи нов. Браво!

Припомняме, че Теди Велинова и д-р Енчев се разделиха изненадващо за всички. Първоначално пластичният хирург сподели, че отношенията с бившата му половинка са леко обтегнати. Но и двамата се стараят децата да не го усещат. Двамата са спрели да общуват и почти не се чуват.

Оказа се обаче, че моделката обаче получава доста сериозна месечна издръжка от пластичния хирур. Според източник на вестник „Уикенд”, Велинова се радва на сумата от 10 000 лева. Която наистина е доста висока за българските стандарти.

Всички разходи за децата се посрещат от ваятеля на бюстове и джуки. Велинова заедно с хлапетата е останала и да живее в семейното имение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар