Лоренцо на Софи Маринова хлътна по знойна мацка! (Запозна гаджето с майка си)

Лоренцо на Софи Маринова хлътна по знойна мацка! (Запозна гаджето с майка си)
Гласувайте за статията

Лоренцо на Софи Маринова си има нова тръпка

Лоренцо е лудо влюбен в знойна брюнетка.

Лоренцо

Лоренцо на Софка си има ново гадже

Наследникът на певицата от няколко месеца е сериозно обвързан с мистериозна брюнетка, пише HotArena.. Той доскоро дори криеше връзката си с тъмнокосата хубавица.

За аферата им знаят само майка му, пастрокът му Гринго и няколко верни авери. Нещата между него и знойната красавица вървят изключително добре.

17-годишният младеж е хлътнал до ушите по мацката. Двамата са неразделни във всяка свободна минута. Те обичат да се разхождат и да пият кафе заедно.

Лоренцо и хубавицата се познават от доста години, но любовта им пламва по-късно. Първо са приятели, но после решават да се пробват като двойка.

Момичето изобщо не ревнува известното си гадже. Тя рядко го придружава по участия в нощните заведения. Красавицата му има пълно доверие и не се страхува, че може да кривне. Лоренцо вече я е представил на семейството си, пише България днес.

Най-радостна била Софка. Изпълнителката смятала, че на сина й вече му е време за сериозни гаджета. Маринова много харесала кандидат-снахата. Тя не се държала надменно на първата им среща, а напротив – била тактична и не разпитвала много за семейството на момичето.

Това е третата сериозна връзка за 17-годишния младеж. Преди сегашното си гадже, Лоренцо отново имаше връзки с тъмнокоси девойки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лоренцо на Софи Маринова хлътна по знойна мацка! (Запозна гаджето с майка си)”

  1. жоро

    Дек. 18. 2019

    Успех, това ми беше последното влизане във вашия сайт.

Добавете коментар