Кейт разкри тайното хоби на съпруга си!(С него принц Уилям я свалил)

Кейт разкри тайното хоби на съпруга си!(С него принц Уилям я свалил)
Гласувайте за статията

Кейт разкри тайното хоби на съпруга си

Принцеса Кейт разкри любопитни подробности около историята на запознанство със съпруга си, принц Уилям.

Кейт

Уилям свалил Кейт с готварски умения, сн. Фейсбук

Двамата са учили в университета „St. Andrews“ в Шотландия, където се запознават. И започва връзката им от преди повече от 10 години.

С днешна дата те вече са семейство, херцог и херцогиня на Кеймбридж , живеят в дворец и са родители на три деца – две момчета и едно момиче.

Въпреки високите им титли, двамата не разчитат на лични готвачи, а често приготвят вечерята си сами. Това разкри самата Кейт Мидълтън в предаването „A Berry Royal Christmas“ на кулинарката Мери Бери.

Херцогинята разкри и как точно принц Уилям е успял да я спечели. „По времето, в което бяхме в университета, той често готвеше спагети „Болонезе“. Мисля, че така се опитваше да ме спечели“, разкри Мидълтън в предаването.

Кейт призна, че съпругът й все още застава зад печката „Понякога ми прави закуска. Много е добър в това“, твърди принцесата.

И докато голяма част от кралското семейство, включително принц Чарлз и кралица Елизабет Втора, имат лични готвачи, които се грижат за менюто им, Кейт и Уилям рядко се възползват от тази привилегия.

Самият херцог признава, че съпругата му е тази, която приготвя вкусните гозби в семейството.

„Мога да правя чай, Мери, но не й да готвя. Катрин е тази, която приготвя вечерята, а не аз“, сподели Уилям пред кулинарката Мери Бери.

Това не е първият път, в който Кейт споделя част от личния си живот с Уилям преди двамата да станат съпруг и съпруга. В интервю през 2010-та година, когато беше обявен и годежа им, тя признава, че е била доста срамежлива първия път, когато е говорила с принца.

„Доста се изчервих, когато те срещнах и си спомням, че много се срамувах от теб“, казва тогава Кейт, пише пише tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар