37-годишната Анелия с по-красиво тяло от преди години! (виж тук)

37-годишната Анелия с по-красиво тяло от преди години! (виж тук)
Гласувайте за статията

Анелия показа убийствено тяло на 37 години!

Фолк певицата Анелия изобщо не се свени да покаже тяло, въпреки че вече е на 37 години. Изпълнителката изглежда възхитително и това си личи.

Анелия

Анелия показа перфектно тяло, за което можем само да я поздравим

Преди ден тя сподели снимки, които предизвикаха фурор в мрежата. На тях звездата смело демонстрира много плът, пише вестник „България днес”.

В последната си фотосесия Анелия остана почти без дрехи, разкривайки перфектни форми. Певицата все пак прикри част от тялото си с пазарска чанта. „Стилът е в детайлите”, гласи текстът под палавите кадри.

За разлика от таланта на майка си, дъщеря й Ивон Динева още не пее, но пък хвана четката. Припомняме, че наскоро тя нарисува първата си картина.

15-годишната тийнейджърка, която не спира да споделя провокативни свои кадри на сочни устни, показа, че има талант да рисува. За това се похвали самата Ивон, която е намерила време между макиажа и да покаже талантите си.

Щерката на Анелия сподели платното си, изобразяващо лице на човек, според запознати то е на древногръцки бог, други припознаха Апостола на свободата Васил Левски, трети откриха в творбата на момичето символи от творбата „Викът“ на Едвард Мунк.

Певицата само трябва да развие таланта на Ивон, която очевидно има такъв.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар