Ани Салич отново сингъл:Би шута и на последното си гадже!(Още подробности)

Ани Салич отново сингъл:Би шута и на последното си гадже!(Още подробности)
2.5 (50%) 2 votes

Ани Салич отново е сама

Водещата Ани Салич се е разделила и с последния си мъж, пише „България Днес”, позовавайки се на информация от нейни познати.

Припомняме, че преди две години новинарката от Нова телевизия окончателно изхвърли мъжа си от семейното жилище в кв. „Манастирски ливади”.

Ани Салич

Ани Салич би шута и на последното си гадже

Децата им Лазар и Хана останаха при майка си, а продуцентът остана да живее в далеч по-непрестижния квартал „Овча купел”.

В последните години бракът мужду журналистката и сърбинът се ппревърна в истинска мъка с нескончаеми раздели и събирания.

И в един момент Ани Салич реши и сложи край на брака им, както всеки от бившите съпрузи тръгна по свой, собствен път.

И след развода с Бранко Салич, повече от година Ани се радваше на ново мъжко внимание.

Тайнствения господин, с когото новинарката изкарва свободните си дни изглеждаше малко по-възрастен от нея, а двамата често се държаха за ръце на разходка в Борисовата градина.

„Ани бе обгрижвана като принцеса – след всяка късна емисия новото й гадже я взимаше с БМВ-то си и я прибираше”, коментират в нюзрума на НОВА. Според приятелки на Ани новият й търгувал с валута и никак не бил беден.

Тя обаче не искала да се впуска в сериозни връзки, тъй като съвсем скоро се разведе официално със съпруга си Бранко. Самата говорителка отказва да коментира личния си живот.

Новинарката е решила да изкара коледните и новогодишни празници в Благоевград с родни и приятели.

Двете й деца също ще бъдат с нея. „Може да попътуваме, времето ще е прекрасно”, коментира Салич идеята си да не се съобразява с мъж именно на рождественските празници

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар