Анелия очарована от зетя, който Ивон й доведе!

Анелия очарована от зетя, който Ивон й доведе!
2 (40%) 1 vote

Поп-фолк фурията Анелия си има кандидат-зет. Малката доскоро Ивон Динева вече върти любов, но радостното е, че, въпреки вида си на кака, го прави със свои връстници!

С първо сериозно гадже се похвали дъщерята на Анелия Ивон. Девойката е много щастлива и влюбена като никога досега.

Ивон Динева и Калин

Ивон Динева и Калин са влюбени от 6 месеца

Връзката на Ивон с младежа, който носи името Калин, е от шест месеца. Щерката на Анелия сама се похвали с гаджето си, като публикува снимка в социалните мрежи, добавяйки към нея куп сърчица и целувки.

Младежът, пленил сърцето на Ивон, се казва Калин и е на годините на дъщерята на Коко Динев. Калин учи в Американския колеж и е от заможно семейство. Редовно пътува до Дубай и страни из Европа.

Младите гаджета се виждат всеки ден след училище, а Ивон вече е представила гаджето на семейството си. Анелия приема добре момчето. Тя го харесала много, защото Калин е умен и възпитан, и много амбициозен. Отсега знаел какво иска да учи и с какво да се занимава. Калин знаел два чужди езика, въпреки че още няма 16 години. Знанията му впечатлили Анелия. Певицата дори следва гаджето на щерка си в социалните мрежи и раздава лайкове под всяка негова публикация, пише „България Днес”.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар