Борис Дали шокира всички! Близките му не могат да повярват

Борис Дали шокира всички! Близките му не могат да повярват
Гласувайте за статията

Поп-фолк певецът Борис Дали ще се хвърли в доста интересно предизвикателство, което няма нищо общо с музикалната сцена, на която сме свикнали да го виждаме от години.

Изпълнителят е получил покана да играе във филм, чиято премиера е съвсем скоро. Неговата първа роля е в нова българска комедия, която много скоро ще се появи по кината в страната.

Борис Дали

Борис Дали стана актьор

Получих покана от един млад режисьор, много грамотно момче, което има хъс за работа, има нюх и знае как се правят нещата. Аз лично много се зарадвах и приех веднага. Моята роля е на доктор. Беше ми много забавно, докато снимахме“, признава певецът пред „Планета“.

Почитателите му вече горят от нетърпение да го видят в новото му амплоа, но са леко притеснени дали няма да му хареса повече да играе, отколкото да пее.

Припомняме, че тази есен Борис Дали беше на турне в Щатите и Канада, където предизвика фурор. „Направихме едно много хубаво турне, обиколих почти цяла Америка. Пях всичко, като се започне от фолклора, мине се през естрадата и се стигне до попфолка. Благодаря на организаторите, които правят тези турнета, защото така се съхранява българския дух.

Хубаво е, че има такива хора, които обединяват нашите сънародници в Америка. Припомнят се българските обичаи, музиката също много допринася. Извиват се големи хора и става много весело“, добавя още той.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар