Голяма промяна у Сашо Кадиев, никой не я очакваше!

Голяма промяна у Сашо Кадиев, никой не я очакваше!
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев, който стана популярен като сина на звездата от „Оркестър без име“ Катерина Евро, промени изцяло себе си, като стана доста по-добре здравословно благодарение на гладолечение!

Гледаме Сашо Кадиев в „Преди обед“ по bTV, а доскоро и като водещ на „България търси талант“, а редом с ефирното време, при него явно нараства и суетата.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев е нов човек

Актьорът си внушил, че има излишни килограми за сваляне и започнал лют хранителен режим, който изключва всякакви сладки неща и нищо газирано.

Очевидно синът на Катето Евро се е взел сериозно в ръце, но ето, че първите му резултати са налице, освен това са и доста убедителни – цели 9 килограма, пише „Хотнюз“.

Самият Кадиев неведнъж е признавал, че е известен с любовта си към всякакви течни шоколади и сладкиши, на които майка му Катерина Евро е специалистка. И преди да отнесе критики за външния си вид, водещият на „Преди обед“ е предприел правилния ход.

Към днешна дата актьорът е повече от стриктен в хранителния си режим и въпреки предстоящите Коледни и Новогодишни празници, е твърдо решен да не се отпуска.

show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар