Веселка реши! Ето за какво ще използва наградата си от „Фермата“!

Веселка реши! Ето за какво ще използва наградата си от „Фермата“!
Гласувайте за статията

Победителката от „Фермата: Нов свят” Веселка Маринова влага парите си в къща. Тя ще похарчи част от сумата, която спечели в играта за нов дом!

Многодетната майка споделя, че ще вложи част от голямата награда от 100 000 лв в къща. Така ще сбъдне мечтата си, заедно със съпруга си и децата си да живеят отделно, тъй като досега делели общ дом с родителите й.

Сега ще мога да осъществя мечтата си. Още при влизането ми във „Фермата” си бях намерила къща и бях решена да я купя, дори и да не спечеля голямата награда. Това беше въпрос на време. Печеленето на голямата награда не беше толкова определящо. Когато искам нещо, със сигурност го гоня докрай”, споделя Веселка, цитират от „Телеграф”.

Веселка от Фермата

Веселка ще вложи възможно най-добре парите си от „Фермата“

С останалите пари жената е решила да стартира собствен бизнес. Тя обаче ще се консултира с хора, които имат опит в това отношение и знаят как се прави.

Най-голямата й радост си остават обаче децата. Именно те й липсваха най-много във фермата. „Никога не съм се разделяла с децата си. За мен те са най-важните в живота ми и тази раздяла с тях ми се отрази много тежко. Може би заради това голяма част от времето плаках. Много често съм гледала техни снимки, много ме мъчеше това, че нямаш телефон, нямаш връзка с външния свят, не знаеш дали са добре, дали са болнички, дали плачат за теб, да им чуеш гласа–липсваше ми всичко. Страшно много ми липсваха”, казва още тя.

За Веселка не е трудно да бъде родител на три деца. Казва, че самата тя е част от голямо семейство и винаги е искала такова. „Доволна съм от това, което имам и съм щастлива”, категорична е голямата победителка.

Тя признава, че от „Фермата” е научила много, създала е трайни приятелства и се е научила да вярва в себе си. След победата тя няма търпение да прекара празниците с цялото семейство и да пътува с близките си, макар и за кратко някъде.

Най-голямото й желание си остава едно–здравето. „Когато се събудя сутрин, аз си казвам–имам две ръце, два крака, жива и здрава съм. Това е най-важното нещо за мен–спокойствието”, допълва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар