Бомба на Острова: Меган Маркъл няма да отслабне!

Бомба на Острова: Меган Маркъл няма да отслабне!
Гласувайте за статията

През май тази година херцогинята на Съсекс Меган Маркъл роди син и след това, според хейтърите, тя напълно загуби формата си. Източници от Бъкингамския дворец твърдят, че знаменитостта не ходи на фитнес и дори яде повече от необходимото.

Не е тайна за никого, че Меган Маркъл бе подложена на остри критики от обществеността заради излишните й килограми.

В обществото се появиха няколко конспиративни теории за това защо съпругата на британския принц Хари не може да си възвърне предишната форма.

Меган Маркъл няма да отслабне, защото поддържа имиджа на феминистка
Още преди брака херцогинята на Съсекс подкрепяше феминистките възгледи. Знаменитостта също се противопостави на всякаква дискриминация: въз основа на пол, националност или други причини. Меган Маркъл винаги е твърдяла, че жените трябва да се обичат за това, какви са.

Източниците смятат, че подобни възгледи биха могли да доведат до истински ангажимент към „хармоничното“ тяло (пълно приемане на външния вид). Това означава, че съпругата на Хари никога няма да се изтощи с диети и тренировки.

Може би херцогинята на Съсекс не може да отслабне поради постоянен стрес. Папараци я следват на всяка стъпка. Жълтите публикации разпространяват невярна информация и обществото не престава да разпространява слухове за нея.

„Понякога хората казват неверни неща. Казват им, че това не е вярно, но клюките по мой адрес не спират… Не познавам никого по света, за когото това би било нормално“, каза разстроената Меган Маркъл.

Не е тайна, че жените могат да изпаднат в депресия заради стрес и негативни емоции. Според една версия точно това състояние демонстрира съпругата на принц Хари.

Меган Маркъл не може да отслабне, защото е бременна отново
Друга причина, поради която знаменитостта не може да отслабне, е защото е бременна отново. Този слух обикаля обществеността от доста време.

Ако информацията за второто дете се потвърди, това ще означава, че феновете поне няколко години няма да видят своя идол в перфектната форма, която имаше преди да роди първото си дете.

Какви са причините Меган все още да е с излишно тегло и дали скоро ще отслабне тепърва ще разберем.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар