Скандал! Мис България губи короната си заради тези СНИМКИ

Скандал! Мис България губи короната си заради тези СНИМКИ
1 (20%) 1 vote

Радинела Чушева, която скандализира обществото, ставайки Мис България 2019, е напът да остане без короната си. Адреналинката има минало, от което не може да избяга!

Скандал зрее по Коледа! Разголени снимки и еротични фантазии като нищо могат да предизвикат взрив и короната да падне от главата на Радинела Чушева, бившата адреналинка от „Господари на ефира“, която спечели приза Мис България преди броени седмици. Освен това тя спечели масовото неодобрение и сурови критики за естетическите си подобрения.

Радинела Чушева

Радинела Чушева може да остане без короната си

В един от интернет профилите на Радинела има чисто голи снимки. Точно такива кадри струваха короната на Теди Бургазлиева, която стана Мис България през 2002 г. Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова също на бърза ръка се прости с короната след коментар, че повечето момичета си купуват титлите срещу секс. Мисис България Надя Недялкова се радели с короната, защото отказа да представи България на международен форум за красота, което е едно от задълженията на миските. На косъм от дисквалифициране бе и Мис България 2015 Марина Войкова – също за разголени снимки.

Засега короната на джукестата Радинела не е паднала, защото на голите снимки в профила й не се виждат ясно лицата. Факт е обаче, че се виждат голи гърди и задник, пише „България днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар