Избрана-неизбрана, Мис Плеймейт побърза да се разчекне полугола!

Избрана-неизбрана, Мис Плеймейт побърза да се разчекне полугола!
Гласувайте за статията

Михаела Тодорова, която от месец и половина се радва на короната „Мис Плеймейт“, не спира да провокира общественото внимание по възможно най-острия начин!

Новата Мис Плеймейт Михаела Тодорова ще се окаже най-скандалната представителка на този вид конкурс. За кратко време блондинката успя да накара всички медии да пишат за нея, а името й вече се наложи на пазара.

Михаела Тодорова, Мис Плеймейт 2019

Мис Плеймейт полугола и разчекната

Михаела прави всичко възможно да провокира внимание върху себе си. С последната снимка определено успя да го направи. Скандалната плеймейтка се пусна разчекната и гола от спалнята и провокира ожесточена дискусия в социалните мрежи.

Голите фотоси явно са любими на Тодорова, тъй като залива социалните мрежи с провокативни снимки, след които мнозина мъже сънуват розови сънища, други път влизат в тоалетната с нейните фотоси.

Михаела предизвика голям смях и с участието си в „Черешката на тортата“, където зрителите цяла седмица се забавляваха с нейните бисери. Не може обаче да й се отрече, че изглежда зашеметяващо добре, а дългите й крака са за завиждане от всяка жена.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар