Всички кралски особи около масата

Всички кралски особи около масата
Гласувайте за статията

Самата Елизабет II, принц Чарлз, принц Уилям и шестгодишният му син – принц Джордж запретнаха ръкави, за да приготвят заедно вкусни коледни пудинги и други вкусотийки.

Пудингите са предназначени за ветерани от Британските въоръжени сили и ще бъдат раздадени по време на кампания на Британския кралски легион.
Беше очевидно как малкия Джордж с удоволствие взима участие в приготовленията на коледните сладкиши, с малко помощ от баща си принц Уилям и дядо си Чарлз. А както се разкри наскоро Джордж има какво да научи от баща си принц Уилям, за когото стана ясно, че готви с удоволствие и постоянно се навърта в кухнята.
А от своя страна през целия процес, самата Кралица Елизабет Втора гордо гледаше тримата си наследници и наставляваше кулинарната дейност през цялото време. Въпреки годините си, кралицата обича да участва в обществени и светски мероприятия.

Ще добавим, че младите кралски поколения на Острова са особено харесвани от жителите на Великобритания. И ние също не крием симпатиите си към Уилям и Кейт, както и към трите им деца.

Източник : Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар