Има ли чувства между Антон Хекимян и Миряна?!Антoн Xeĸимян работи

в женско царство. Водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви се paдвa нa ocoбeнo внимaниe oт страна на всички дами, които стоят зад кадър. И това се пролича на предколедното парти, което телевизионерите си спретнаха миналата вечер в столичен бар. [caption id="attachment_437057" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян Ще пламне ли искра между Антон Хекимян и Миряна?![/caption]

Една от дамите не само в екипа на топергена, но и в компанията извън професионалните им ангажименти, се оказа доскорошната съпруга на актьора Ивайло Захариев, видя ПИК.

Актьорът от хитовата кримка "Под прикритие", който в последно време е актуален и с ролята си на бизнесмена Калоян в сериала "Пътят на честта", неотдавна се раздели с майката на синовете си Миряна след 7-годишен брак. Новината за раздялата им шокира светските среди, тъй като двамата бяха смятани за идеална двойка. Още повече че консумираха отношенията си чак след като сключиха брак, тъй като така повеляваха религиозните им убеждения.

Краят на брака й видимо не се отразява отрицателно на Миряна, поне за това говорят снимките й в социалните мрежи. Преди няколко месеца симпатичната дама, която е специалист по пиар и маркетинг, се е присъединила към екипа на Би Ти Ви.

Миряна подходила с професионализъм и любов към работата си, а и благодарение на комуникативността си бързо се сприятелила с колегите си от медията. Преди няколко дни в "Тази сутрин" са имали повод за празнуват - предаването навъртя 19 години в ефир. За целта Марияна и останалите организирали изненада на Хекимян - торта с името на предаването.

След почерпката със сладкиша в офиса на телевизията Антон Хекимян и колежките му се отправили на коледното парти, а снимките от него подсказват, че и в нощния бар с Миряна са били опасно близко един до друг.

С доскорошния й съпруг Ивайло май вече официално не са съпруг и съпруга. Из социалната мрежа доскоро тя се подвизаваше като Захариева, но вече е Георгиева. Засега остава мистерия причината, заради която с актьора решиха да сложат край на брака си. Но в една от статиите в личния си блог, който поддържаше редовно, докато бе в майчинство, Миряна сама бе описала себе си като труден характер. Особено сутрин, непосредствено след събуждане.

"С Ивайло се караме е-же-днев-но. Всеки ден по-малко и по-ненараняващо другия. Преди да се оженим, не бяхме живели заедно. Той не знаеше, че сутрин съм див звер, който просто не говори, а сумти. И то само когато е благосклонен.

В началото той го приемаше лично и се засягаше, но вече всичко е наред. Ако си беше търсил съпруга, която с отварянето на очите сутрин е ведра и разговорлива като него, вероятно нямаше да имаме семейство в момента. И ако това звучи малко пресилено, бъдете сигурни, че има далеч по- фрапиращи неразбирателства помежду ни, които за 3 години изчистихме. Но няма как да ги споделя. Има и много, които продължаваме да чистим", бе признала бившата половинка на актьора.