Синът и снахата на Георги Първанов изненадаха него и съпругата му!С коледна фотосесия синът и

снахата изненадаха Георги Първанов. Бившият президент и съпругата му Зорка получили интересен подарък за празниците – професионални снимки на семейството на наследника му. И най-новото попълнение във фамилията – внучето им, което се появи на бял свят това лято. [caption id="attachment_437062" align="alignright" width="300"]Първанов Синът на Първанов му направи мила изненада[/caption]

Ивайло Първанов, съпругата му Роси и техният малък син позирали пред фотограф пред специални коледни декори. Напоследък услугата е хит сред младите семейства, които искат да запечатат спомените от празниците на снимки.

Цената на подобен род коледен спомен варира между 200 и 300 лева. В зависимост колко кадъра искат да им бъдат направени клиентите и колко различни декора се сменят по време на сесията. От фотосите на Първанови се вижда, че последното внуче на президента е одрало кожата му и изключително много прилича на известния си дядо и баща си Ивайло. Малчуганът, също като тях, е с кристалносини очи и къдрава руса коса, каквато навремето и двамата имали. На снимките пък майката – красивата Роси, блести с шармантен тоалет. И по нищо не й личи, че скоро е раждала, пише Ретро.

Това ще е първата Коледа на новото попълнение в семейство Първанови. А край масата на бившия президент ще се събере цяла рота внуци. По-големият му син Владимир отдавна изпревари брат си и е горд татко на две дечица.

Първото внуче на бившия държавен глава се роди през 2011 г. и носи неговото име – Георги, а през лятото на 2015 г. се появи и първородната внучка Виктория. Въпреки че политикът и жена му Зорка вече са изпитали двукратно щастието да бъдат баба и дядо. И сега се чувствали сякаш им било за първи път.

Те затрупвали със скъпи армагани както внук №3, така и снаха си Роси, която изключително уважавали и ценели. От коментарите под коледните снимки на младото семейство се разбира, че приятелите им желаят скоро да се радват и на дъщеричка. А те не отричат, че и втори наследник им влиза в плановете.