Бунт: Зрители скочиха бесни срещу Черешката на тортата! (виж тук)

0

На зрителите им омръзна от Черешката на тортата и еднообразните муцуни!

Участниците в кулинарното предаване по Нова телевизия – Черешката на тортата получават хонорар от 2000 лв., за да показват кулинарните си умения.

Черешката на тортата
Черешката на тортата вбеси зрителите

Сумата обаче се виждала твърде скромна на голяма част от родните випове, тъй като на практика имат цяла седмица заетост, и те отказвали да готвят от малкия екран.

Затова екипът бил принуден да кани все едни и същи популярни личности. Участниците сами преценявали каква част от сумата, която получавали като хонорар, да отделят за пазаруването на продукти за вечерята.

„Едни и същи персони въртят. Вече знаем кой музикант или артист какво може да готви, къде живее и какво обича да похапва”, жалват се фенове на Черешката на тортата.

На които им е писнало от честото гостуване на едни и същи домакини в предаването. Някои от редовните зрители пък се оплакват от менюто, което подбират популярните готвачи.

„Как да обясним на децата си защо едни хора се тъпчат до пръсване всяка вечер и ги дават по телевизията, а ние сме сложили на масата салата и някоя постна яхния? Как да им обясним какво е омар, октопод, как се пече див заек и какъв вкус има.

Как се чупят четири шоколада само за заливка на десерт, как се приготвят кралски скариди, млади петленца и яребици на фурна. Каква е разликата между червен и черен хайвер, когато нашите маси са празни?”, гневят се в интернет редовни зрители.

В началото Черешката на тортата бе предаване, в което участниците се състезаваха кой най-добре ще сготви и ще аранжира масата. Постепенно обаче предаването се превърна в парад на суетата. И надпревара кой кого ще удари в земята с по-завъртени ястия, скъпи продукти. И рецепти, които нямат нищо общо с българската кухня.

В битката за плакета на шеф Иван Манчев някои от участниците дори поръчват продукти от чужбина, пише вестник Уикенд.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.