Взрив: Силиконовата Андреа иска да работи при Слави Трифонов! (виж тук)

Взрив: Силиконовата Андреа иска да работи при Слави Трифонов! (виж тук)
Гласувайте за статията

Силиконовата Андреа с мераци за работа при Слави Трифонов!

Най-големите джуки в света! Тази цел преследва 22-годишната Андреа Иванова от Бургас. „Ще бъда номер 1 в света! Направих си 4 пъти по-големи устни, за да имам най-големите в света и съм много щастлива.

Андреа

Силиконовата Андреа втрещи всички

Харесвам ги и мисля, че българка да притежава този световен рекорд ще бъде много хубаво“, сподели пред вестник „България днес“ блондито.

Тя посреща с 18-та операция на устните новата 2020. Поредната доза хиалурон ще уплътни най-известната част от тялото на 22-годишната бургазлийка утре като подарък за празничните дни.

„Разкрасителната процедура е от мен за мен. Не обичам да подарям подаръци, не обичам и да получавам. Винаги е било така. Най-важното е да сме здрави и да сме заедно семейството и близките ми“, сподели Андреа. Която става все по-популярна в сял свят.

Славата й достигна до Индия и Южна Америка, където местните мъже полудяха по студентката от Софийския университет и буквално я заливат с предложения за срещи и по-голяма близост.

„Индийци, колумбийци, узбекистанци, чилийци, китайци – от цял свят ми пишат и ми предлагат да ми изпратят пари и да отида при тях. Или заедно да ходим на екскурзии на хубави места. Чета им съобщенията, но никога не съм си помисляла да го правя“, разказва Андреа.

Тя е отказала и 4 покани за интервюта за колумбийски радиостанции. Отклонила и предложение от руската национална телевизия да бъде специален гост в предаване, в което ще се коментира модата на уголемените устни.

„Иначе излизам на срещи с мъже, с които си пиша в социалните мрежи. Но никога не се е стигало до нещо повече. Не е имало любовни драми и преживявания.“, категорична е блондинката.

Новата 2020 започва с изпитна сесия за нея, а вторият семестър от последната й, четвърта срудентска година, ще я изпрати директно на преподавателската скамейка.

Като задължителен стаж по специалността „Немска филология“ Андреа трябва да преподава на третокласници в столично училище немски език. След като завърши бакалавърската си степен, тя смята да си сложи и силиконови гърди.

„Изчаквам да завърша, за да си набавя пари. Ако още съществува Мис Силикон, ще участвам с удоволствие. Не и в Мис Плеймейт, не ми харесва“, категорична е тя.

Андреа се надява и да започне работа при Слави Трифонов. „Слави каза, че иска да ме покани да гостувам в шоуто. Дадох си номера, но още не съм получила обаждане. Ще се радвам не само да гостувам, но и да започна работа при него“, не крие мераците си Барбито.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар