Диляна Попова си спечели пари за цял нов апартамент! (още подробности)

Диляна Попова си спечели пари за цял нов апартамент! (още подробности)
Гласувайте за статията

Диляна Попова си заработи пари за цял нов апартамент!

Пари за нов апартамент в центъра на София изкара през 2019-а Диляна Попова. Една от най-красивите български се скъсва да бачка, вместо да се тежкари по заведенията.

Диляна Попова

Диляна Попова не се плаши от работа

Стотина реклами и платени фотосесии успя да заснеме фаталната красавица, която вся смут в семейството на Асен Блатечки.

„Честно да си кажа, повече обичам да подарявам, отколкото да получавам подаръци. Предупреждавам, че ще раздавам подаръци. Е, не съм ги правила аз, но нали и Дядо Коледа е само посредник!“. Това пише Диляна в профилите си за непрестанните рекламни снимки, които публикува. А те са буквално за всичко – шампоани, заведения, дори и бира!

Диляна не си поплюва и щом са й платили, ще работи! Най-често тя рекламира козметични продукти като кремове, серуми и различни помади за лице и тяло. Но и разкрасителните козметики като червила също намират „пристан“ при моделката.

Тя е търсена и за рекламиране на скъпи дрехи и модни колекции. Попова се включи и в рекламна кампания за известна марка мобилни телефони. Чиито цени са колкото две коли на старо. Диляна редовно се снима и как яде пица или паста – заведенията също имат нужда от реклама.

И не само това – слънчеви очила, бански, слънцезащитни продукти, избелващи ленти за зъби, скъпоценни кристали, бижута, фризьори, бельо – всичко, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар