Увисна силиконът на Славена Вътова! (пак ще ляга под ножа)

Увисна силиконът на Славена Вътова! (пак ще ляга под ножа)
Гласувайте за статията

Силиконът на Славена Вътова увисна, забелязаха наблюдателни зрители на Би Ти Ви!

Бившата миска Славена Вътова се появи с елегантна червена рокля на финала на шоуто „България търси талант”, където се изявяваше като жури. Усмихнатата брюнетка блестеше с дълбоко изрязано деколте, което разкриваше част от прелестите й.

Славена Вътова

Силиконът на Славена Вътова май даде фира

Младата майка не крие, че след раждането на малката си дъщеря е сложила силиконови импланти в бюста. Ала прави впечатление, че те са започнали да увисват. Запознати коментират, че вероятно ще се наложи Вътова отново да легне под ножа, за да ги коригира.

Въпреки това хубавицата е в отлична форма, защото много добре се грижи за фигурата си. Тя твърди, че по време на двете си бременности качила по 25 килограма. И много трудно ги свалила – с глад и усилени тренировки.

В момента е 58 килограма и това е оптималното тегло за нейната височина от 177 см. Славена Вътова се хвали, че спортува всеки ден и нищо не е в състояние да промени рутината й, пише вестник Уикенд.

Иначе бракът й върви повече от добре като двамата със съпруга й са в отлични отношения. Те се грижат за двете си дъщерички и се стремят да не им липсва нищо, не само в материален план.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар