Анелия още не може да преживее този кошмар!(Виж какво разкри)

Анелия още не може да преживее този кошмар!(Виж какво разкри)
Гласувайте за статията

Анелия призна за най-големия си кошмар

Звездата на „Пайнер” Анелия разкри най-големия си ужас за 2019 година.

Фолк звездата разкри за първи път какво й се наложило да преживее заедно със семейството си през изминалата година.

След медийните шумотевици за луксозния палат в столичния квартал „Драгалевци“, в който живее, певицата била посетена от маскирани крадци и то докато дъщеря й Ивон и майка й Светла сладко спят.

В този момент звездата на „Пайнер“ била на участие, но успяла да види всичко от видео наблюдението на обекта.

Изпълнителката на „Генерал“ се обърна към похитителите на дома й с послание: „Постъпката им е много жалка и е тъжна за тях, надявам се да осъзнаят, че са тръгнали по грешен път и да си намерят друга професия.

Анелия

Анелия още не може да преживее този ужас

Ако ме гледат тези хора, нека да проявяват някаква човещина, защото това за нас беше огромен стрес. Тогава бях на участие, в къщата бяха майка ми и дъщеря ми, които спят в този момент. Буквално видях на камерите, как преминават хора с маски, беше огромен шок.

Случилото се е много болезнено за фамилията ми. Дъщеря ми дълго време го преживяваше. Слава Богу, не бяха успяли да проникнат и да се случи нещо по-страшно“, сподели певицата в предаването „Папараци“.

С днешна дата за нея шокът от случилото се не е отминал. „Случва ми се често да си легна и да не мога да заспя. Тази картинка е пред очите ми и ме плаши. Изключително тежко го преживяваме“, заключи по темата старозагорката, пише hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар