Гери Малкоданска с шокиращо признание: Ето какво разкри!

Гери Малкоданска с шокиращо признание: Ето какво разкри!
Гласувайте за статията

Гери Малкоданска проговори за най-тежкия момент в живота си

Гери Малкоданска шокира с признанието си. Синоптичката гостува при Мариян Станков-Мон Дьо и разказа за житейските си трудности.

„Не можеш да си по-голям от живота, но можеш да си по-голям от съдбата си. Можеш да я приемеш, да се стегнеш, да се изправиш и да продължиш напред.

Каквото ти е писано, то ще се случи, но как ще продължиш е личен избор“, сподели Малкоданска пред Мон Дьо, пише nova.bg.

Гери Малкоданска

Гери Малкоданска шашна с признание

Животът на Гери Малкоданска й предлага много изпитания. Седемгодишна губи баща си, който шок още не може да преодолее.

Синът й Лео се появява в началото на 7-мия месец след двумесечна битка за живота му.

„Искам да науча Лео да бъде щастлив и да вярва. В моментите, в които не е щастлив, да вярва, че отново ще бъде щастлив. Лео е приказка и съм си наложила да вярвам, че той е щастлива приказка и ще бъде такава.

Тръгна по много труден начин и се надявам, че трудностите са останали там в началото“, каза чаровницата.

„Идва една беда и ако не се изправиш достатъчно бързо, идва и втора, и трета и изпадаш в цикъл от лоши неща. Така стана и при мен. Загубих кучето си, а на другата сутрин имах час за преглед, на който да проследя как се развива детето.

На този преглед ми казаха, че има голяма вероятност да родя в петия месец.

Оттам насетне започнахме лечение това да не се случи. Имаше глътка свеж въздух и после – пак. Озовах се в болница, която не напуснах много дълго време, за да стигнем до самото раждане“, разказва чаровната синоптичка пред Мон Дьо.

„Всичко свързано с бременността беше леко на фона на това, което беше след това. То е трудно, защото не можеш да направиш нищо. Видях го за съвсем кратко в нощта, в която се роди. Беше буквално за секунди, защото го взеха веднага, за да го поставят в кувьоз.

Имах чувството, че някой е взел един тон болка и я е сложил в сърцето ми“, споделя трудния си момент Гери Малкоданска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар