Щерката на Иван Костов се развежда за втори път!Серия от неприятни емоции

вгорчила празничните трепети на юбиляря Иван Костов. На 23 декември бившият премиер закръгли 70 години, но никак не му било до почерпки. [caption id="attachment_437183" align="alignright" width="300"]Иван Костов Щерката на Иван Костов с втори развод[/caption] През последните няколко месеца семейни драми разклатиха рахата на екслидера на ДСБ. Близки до семейството издават, че по-малката от двете му дъщери се разделила и с втория си мъж, с когото се венчала през 2017 година.

За да покаже, че любовта й с Асен е вече в миналото, Мина Костова дори е заличила снимките от сватбата им, които красяха профилите й в социалните мрежи.

Това е втори развод за наследничката на бившия премиер, която се раздели в съда с първия си мъж Георги още през 2010 г., след повече от 10 години брачно съжителство.

Очевидно още по-кратко е издържала връзката на икономистката с жених №2, с когото живееха щастливо в малко и китно градче във Финландия.

Поне безпроблемен е бракът на кака й Яна, която е омъжена за италианец, от когото има дъщеричка. Тя, мъжът й и внучката на Костов все още живеят в неговия палат в „Драгалевци“. Зад високите му огради политикът прекарва по-голямата част от времето си. В последно време животът му не е само грижи по райската му градина, а и здравословни и финансови неволи. В края на лятото Костов се ожали, че са го налегнали здравословни проблеми покрай 2-те данъчни ревизии, които НАП направиха на финансовото му състояние през последните 2 години. От известно време той бил в очакване прокуратурата да започне действия срещу него заради 400 000 лева на него и жена му Елена, чийто произход не бил ясен. Покрай проверките Костов бил в необичаен за него стрес, който се отразил на иначе крепкото му здраве. Изведнъж бившият лидер на ДСБ получил срив на имунната система, който се проявил с херпес зостер. Той пък довел след себе си проблеми със зрението, които едва не го вкарали в болница. Костов бил под лекарско наблюдение и едва се закрепил, за да може да посрещне юбилея в кондиция.