Деси Радева във вражда с родителите на президента Румен Радев! (още разкрития)

Деси Радева във вражда с родителите на президента Румен Радев! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Деси Радева в лоши отношения с родителите на Румен Радев!

Съпругата на президента – Деси Радева не мелела брашно с родителите му, издават жители на село Славяново, където живеят майката и бащата на държавния глава.

Деси Радева

Деси Радева не мели брашно с родителите на мъжа си

Съседи на Георги и Станка Радеви доверяват, че кракът на първата дама не е стъпвал в бащиния дом на мъжа й, нито в селото или околията, където е израснал.

„Кога най-после ще я видим и ще се ръкуваме с нея?“, пишат те в групата на селото във „Фейсбук“.
Традиционно Ген. Деси и държавният глава са като скачени съдове. И тя държи да го придружава навсякъде, с изключение на посещенията му в родния край.

Радева не отишла на нито една от сбирките в Славяново по повод предизборната му кампания през есента на 2016 г., не удостоявала с присъствие ходенията му за празника на селото, не се появила и на храмовия празник на църквата там, който се проведе преди точно месец.

Хората от Хасково – общината, към която принадлежи селото, също отричат да са я виждали, когато Радев е бил канен в града. Причината за това била, че Деси и родителите му не се долюбвали. Станка и Георги така и не могли да свикнат със снаха №2.

Те подкрепяли сина си, но не били съгласни с избора му на жена и не одобрявали факта, че си е развалил семейството. Все още уважавали бившата му съпруга Гинка, която все пак ги дарила с две внучета – Георги и Дарина.

В единственото си телевизионно интервю родителите на президента с охота говорят за него, сестра му Лозана и внуците, но не обелват и дума за жена му Десислава, пише Ретро.

„Макар че идва много рядко, от 3. клас е излязъл от Славяново, познава всички хора. Изобщо не ги забравя, не ги подминава, не се е надигнал и уважава всички хора от всички етноси. Имаме трима внуци. Една внучка от дъщерята – София се казва. Една от сина – Дарина.

Двете са като близначки, „черната“ и „русата“ Барби им казваме. И Гошко – Георги Радев, който носи името на дядо си. Всяко лято са тука, при мен, послушни са. Обичат много да пущат силна музика, развалят спокойствието на дядо си от време на време, но весело прекарват“, казва майката на Радев – Станка.

Докато показва снимките на сина си, дъщеря си и внуците си, висящи по стените на трапезарията й. Снимка със снахата Деси обаче там едва ли ще намери място.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар