Коледа по бански: Гала и Стефан посрещат празниците в Дубай! (виж тук)

Коледа по бански: Гала и Стефан посрещат празниците в Дубай! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гала и Стефан Николов посрещат Коледа в Дубай!

Въпреки че обича да изтъква колко е отдадена на традициите, Гала реши да загърби коледните такива. И отпраши на екзотична ваканция на топло място.

Гала

Гала и Стефан отпрашиха за слънчев Дубай

Тв водещата и любимият й мъж Стефан Николов заминаха с Мари и Никол – двете си дъщери от предишните им бракове, на екзотична почивка в Дубай.

Те публикуваха няколко видеа и снимки от там. “С трите ми принцеси и типично оформената за тия ширини брада абсолютно се сливам с местните пичове”, разказа Стефан в Инстаграм.

Той публикува селфи в официалната си страница. На което четиримата позират пред най-високата сграда на света, построена от човешка ръка – Бурдж Халифа.

Небостъргачът в Обединените арабски емирства, чиято стойност възлиза на 1.5 милиарда долара, е висок 828 м.

И макар да все още да е абсолютен рекордьор, очаква се скоро да се построи дори по-високо здание, което ще се издига на 1300 м височина, отново в Дубай. В емирството тя ще може да се пече на воля, защото температурата е между 24 и 27 градуса.

Дали обаче ще покаже провокативни снимки по бански и без бански, както постъпи по време на почивката си на Малдивите това лято, остава да видим. В празничните дни предаването „На кафе“ не се излъчва, за разлика от конкурентното „Преди обед“.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар