Читател взриви с реални снимки на Галена: Вижте истината за нея с очите си!

Читател взриви с реални снимки на Галена: Вижте истината за нея с очите си!
Гласувайте за статията

Читател изпрати потресаващи снимки на Галена, нищо общо с визията й в мрежата!

Поп фолк дивата Галена няма нищо общо с това, което виждаме всеки ден в мрежата. Красива, почти съвършена, бляскава лейди.

Галена

Галена в живота и Галена в мрежата са доста различни

Читател на сайта hotarena.net изпрати няколко кадъра, които са запечатали истинския облик на фолкпевицата по време на нейно участие.

В сигнала си, който публикуваме без редакторска намеса, той пише:

„Бях голям фен на Галена. До момента, в който не я видях на живо. В първия момент помислих, че на сцената излезе нейна колежка. Но уви! Беше тя. Не можете да си представите колко кошмарно изглежда.

Явно в последните месеци стои повече на софрата, отколкото да тренира във фитнеса. Паласките й са като на кючекиня от най-евтините дупки в Истанбул. Да не говорим за грозния целулит по краката и дупето.

Потресен съм и от сценичните й тоалети – евтини и грозни. А има претенции, че е модна икона и задава тон в чалга средите.

Цялата визия на доскорошната ми любимка няма нищо общо с кадрите, които тя споделя в социалните мрежи – обработени и красиви. Вижте снимките, а коментарите оставам на вас“, пише читателят.

С просто око може да се види, че снимките не са с най-добро качество, но за сметка на това са необработени. Явно и Галенка се е впуснала в общата истерия по фотошопа.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Читател взриви с реални снимки на Галена: Вижте истината за нея с очите си!”

  1. Даже

    Дек. 26. 2019

    Изобщо не се е впуснала отскоро, ами от самото начало тя е задала тона на фотошопирането.

Добавете коментар