Маргарита Михнева се носи в стил Алла Пугачова!Издържана в стила на руския шик

се носи из софийския център Маргарита Михнева, видяха фотографите на „Ретро“. Макар столичните улици да не са отрупани със сняг като тези в Москва, журналистката разхожда по тях екстравагантно пищно палто с естествен косъм от лисица. Което приковава погледите на минувачите. [caption id="attachment_437240" align="alignright" width="300"]Маргарита Михнева Маргарита Михнева класна дама[/caption]

Само късата прическа, която се е превърнала в запазена марка на Михнева, я различава от съветската естрадна легенда Алла Пугачова, отбелязват софиянци.

Най-голямата руска звезда е върл почитател на връхните дрехи от естествен косъм. И през годините неведнъж е шашкала феновете си с ексцентричните си модни подвизи. Със сигурност дори Алла би завидяла на вкуса на Михнева, която бе комбинирала аристократичното палто с барета с пера, кожени ръкавици до лактите и боти с дебела платформа. Разходката на известната журналистка обаче не бе придружена от добро настроение, а усмивка така и не се появи на лицето й.

Устремена към работни ангажименти, бившата тв водеща бе скрила умисления си поглед с черни слънчеви очила. Въпреки че може да си позволи да ползва таксита, Маргарита често се придвижва пеш.

От няколко години разследващата журналистка живее ту у нас, ту в Швейцария, където се е установила нейната дъщеря. Неда е преподавателка в едно от най-елитните швейцарски школа „Льо Розе”, което се намира до Женевското езеро. Къщата, в която живее, е голяма, плаща се от работодателя й и така двете дами съжителстват абсолютно спокойно.

Журналистката не се притеснявала за финансовото си състояние, въпреки че се пенсионира с една от най-малките пенсии в бранша - едва 195 лв. на месец. Тя имала достатъчно спестявания, за да не тежи на гърба на детето си.