Най-после: Майката на Лео ди Каприо го натиска за сватба!(Виж още)

0

Майката на Лео ди Каприо го натиска за сватба

Майката на 45-годишния Лео ди Каприо иска вече да гушка внуци. Много е вероятно най-знатният арген в Холивуд скоро да се прости с титлата „вечния ерген”.

Лео ди Каприо
Майката на Лео ди Каприо го натиска за сватба, сн. Фейсбук

Въпреки че сменяше гаджетата си като носни кърпи, Лео ди Каприо не е минал под венчило до тази солидна възраст.

Актьорът имаше много афери с момичета, но никоя не успя да го заведе пред олтара. И то само заради майка му.

Звездата на Холивуд винаги е бил смятан за класически син на майка си.

Ирмелин винаги е пречила на актьора да създаде собствено семейство. Според злите езици тя не искала да губи влиянието с над него, както и вниманието, което той щедро й отделя.

Времето обаче лети с бясна скорост и нито Лео, нито майка му стават по-млади. Родителката му вече започнала да мечтае за внуци.

Освен това много харесвала настоящата приятелка на сина си и смятала, че Камила Мороне, която е голяма красавица ще роди още по-красиви деца.

Но по-важното било, че характера й бил лесен и не обичала да влиза в противоречие с бъдещата си свекърва. Така, че според майката на Лео, по-подходяща за снаха няма да намери.

Това лято актьорът бе на крачка да направи предложение на любимата си за брак по време на семейната им почивка заедно с майка му и баща му.

Незнайно какво се случи и не бе обявен годеж. Но след като Ирмелин се е заела да го ожени скоро и това ще стане, предават от 7days.ru.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.