Андреа огладня и пристана на Пайнера

Андреа огладня и пристана на Пайнера
Гласувайте за статията

Андреа и Митко Димитров сложиха край на грандиозния скандал, който избухна заради публикация на певицата след концерта на „Планета“. Двамата вече са се помирили, въпреки острите думи, станали медийно достояние.

За обрата в отношенията им съобщи в социалните мрежи фолк звездата като изля в дълъг пост своите обяснения за новата ситуация и публикува обща снимка с бившия си продуцент.

Андреа и Пайнера

От догодина най-вероятно ще видим Андреа отново в „Пайнер“

„Различните хора в една и съща структура, общо взето произвеждат качествено подобни резултати. Когато има проблеми или резултатите не са очакваните, не е трудно да намерим някой или нещо, с което да обвиним. По-често отколкото си даваме сметка обаче системите сами предизвикват кризите, а не външните сили на индивидуалните грешки.

Много често смятаме, че структурата е някакво външно ограничение за индивида. Обаче структурата в комплексните живи системи, означава базови взаимовръзки, които контролират поведението в човешките системи. В структурата се включва и начина по който хората вземат решения. “Оперативните политики”, чрез които превръщаме възприятия ,цели,правила и норми в действия.

В човешките системи, хората често разполагат с потенциални лостове,които не използват. Защото са склонни да мислят единствено за собствените си решения и да пренебрегват начина, по който тези решения се отразяват на другите. Хората от света на бизнеса обичат герои. Отрупваме с похвали и повишения, тези които постигат видими резултати, ако обаче нещо се обърка интуитивно чувстваме, че някой нещо е сгрешил.

Истински дълбоко и различно прозрение е да започнеш да виждаш,че системата причинява собственото си поведение.
Всички ние сме готови да обвиним някой друг – конкурентите,пресата,променливите настроения на пазара,правителството-за собствените си проблеми. Системното мислене показва, че няма отделен друг. Ние и другия сме част от една и съща система. Лечението се крие в отношенията ни с “врага” това се отнася не само за моето поведение, но и за това на Митко Димитров.

Защо написах всичките тези неща по горе? Защото се опитах да открия проблема на конфликт между мен и Митко Димитров.
Очевидно заедно сме в една система, която за всички Вас е част от индустрията, наречена “поп фолк”, но за нас е много повече. Тя е нашият живот.

И двамата сме повлияни от промяната,която настъпва не само в музиката в България, а и в самата държава. Очевидно всеки един от нас има своя поглед над нещата и своя проекция как трябва да се случват нещата в музиката. Да, нападнах го, защото знаех, че имаме проблем, който не сме разрешили помежду си. Не оправдавам нито неговите постъпки, нито моите. Но осъзнах, че сме достатъчно интелигентни да намерим решение на тази драма,която за съжаление стана публично достояние.

Разговорът, който проведохме помежду ни ме накара да осъзная,че и двамата сме наранени от случващото се по един или друг начин.

Затова ще си позволя да цитирам Ангела Меркел.

“Навсякъде трябва да развием фин слух и усет за малките забележки, които предизвикват подхвърлени изречения. На такива забележки често се гледа несериозно и под мотото: „Той или тя не го мисли сериозно“. Все пак нетолерантността и расизмът в никакъв случай не се изразяват най-напред в насилие.

Опасни са не само екстремистите. Опасни са също и онези, които подклаждат предразсъдъците, които разпалват чувство на презрение. Колко важни са тук чувствителността и будното съзнание за това кога започват разграничаването, омаловажаването на човешкото. Равнодушието и небрежността често стоят в основата на процеса на бавно нарастващата бруталност у човека. Думите могат да станат дела.”

Силно вярвам,че успяхме да намерим консенсус,в който вместо врагове да бъдем обединени под една идея, а именно: “място има за всички под слънцето, а това слънце е именно музиката”. Имам ясното усещане и силно се надявам, че оттук нататък можем да бъдем партньори и приятели, които си имат доверие“

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Андреа огладня и пристана на Пайнера”

  1. Ама

    Дек. 27. 2019

    Спрете да занимавате народа с тези пачи. Андрея, Преслава, Анелия…Дебели, корегирани, обрани…Жени с вулгарен вкус, голи, гнусни, които само първосигнални кретени могат да харесат.Всеки ден за тях! Какво е Андрея? Мяука с едно нефелно гласче, затова пък просташко гола и разчекната.Преслава пък не прилича на себе си, направила се е така, че да има още по тъпо излъчване. Анелия, чуйте Гъзарка, повече няма какво да коментираме….о тя за класа претендира.

Добавете коментар