Печалба от 100 бона удари Бербатов по Коледа! (още подробности)

Печалба от 100 бона удари Бербатов по Коледа! (още подробности)
Гласувайте за статията

Димитър Бербатов удари печалба от сто бона за Коледа!

100 000 долара успя да спечели в навечерието на Коледа футболистът Димитър Бербатов, научи HotArena. Това стана благодарение на стартъп фирмата му – King Football.

Бербатов

Бербатов си спечели сто бона за Коледа

Няколко подобни компании получиха парите от новия партньор на Microsoft Innovation Centre. Те са избрани от над 150 кандидата.

Бербатов, който има участие в „King Football” успя да прибере доста солиден приход. Фирмата помага на феновете да откриват по-лесно сувенири на любими свои футболни звезди.

Почитателите получават още и информация относно оригиналността на продуктите, а се разработва и социална платформа за размяна и търговия на сувенирите.

Чрез нея запалянковците ще могат да получават и персонални съобщения от любимците си. Самият Бербатов направи първи стъпки в това отношение. Той написа специално послание на всеки, закупил артикул от неговия бранд, пише вестник „България днес“.

Футболистът отказа да сподели какво е пожелал на почитателите си, като заяви, че ще остави самите те да открият това.

„Към всеки лимитиран продукт има специално послание. Какво е то, не мога да кажа. Всеки ще го открие сам. Единственото, което мога да спомена, е, че всеки ще има персонално съобщение от мен”, обясни още Бербо.

Той посрещна Коледа в дома си, в компанията на половинката си Елена и на двете им дъщери. Четиримата си направиха мила семейна снимка пред елхата, заедно с подаръците.

„Честита Коледа! Много здраве и щастие на цялото семейство”, пожела им още колегата на Бербо, Стилиян Петров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар