Отново за най-влиятелната в модата за изминаващата година

Отново за най-влиятелната в модата за изминаващата година
Гласувайте за статията

Отново за най-влиятелната в модата за изминаващата година, а това оказва се е половинката на принц Хари – Меган Маркъл.

Да, именно Меган Маркъл успя да спечели най-много вниманието на анализаторите и естествено да привлече най-много последователи по отношение на избора си за дрехи.

Едва за една година, тя вече е наричана модна икона. вижте тук млако от интересните й решение, тя се доближава до класическия стил на останалите кралски особи, но привнася доза индивидуален вкус в аранжирането на тоалети, с което именно печели така публиката си.

Нека добавим, че ако за много от появите и маниерите си на обществени събития е силно критикувана в медии и общество, то по отношение избора на дрехи Маркъл печели силни симпании.

Може би кариерата и в киното е спомогнала, а може би сама избира някои съчетания, освен това както сме цитирали маркъл е и сред най-много харчещите за дрехи знаменитости. тя дава големи суми за маркови дрехи и аксесоари, поне е заслужено, защото е оценена като най-влиятелната знаменитост за търсенията в модата.

Меган Маркъл

Световното изследване и анализи в медиите, направени от модната търсачка наречена – Lystобхващат основните трендове, както и интернет данните  сочат, че модните решения на очарователната Меган Маркъл са повишили с над 200 търсенето на подобни на нейни дрехи в интернет пространството. Това е завиден резултат, а ние й желаем късмет и за 2020 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар