Емрах Стораро вече се издържа сам

Емрах Стораро вече се издържа сам
Гласувайте за статията

Емрах Стораро, който е един от наследниците на Тони Стораро, вече изкарва сам пари, с което освободи баща си от тежестта да го издържа!

Малкият син на Тони Стораро – Емрах, вече тръгна по участия из страната. След като пусна дует с Алисия, наследникът на човека-глас вече е все по-желан за клубни изяви в различни части на България.

Емрах Стораро

И Емрах Стораро наследи баща си

Според запознати хонорарът на Емрах е около 1000 лв. за 30 минути изпълнение на живо. Тъй като все още няма собствен репертоар, той пее песни на звездния си баща и на по-големия си брат Фики, който също изкарва прехраната си на фолкнебосклона.

За момента малкият Стораро не ходи сам по участия, а го викат или с набора му Денис Теофиков, който вече може да се похвали с 2 хита с Емилия, или пък с Алисия.

Близки до Емрах разкриват, че на участията си той често имитира вокалната техника на татко си, а колеги от бранша пък са категорични, че това е нормално, тъй като кръвта вода не става.

Макар да не е обявено официално, в светските среди се коментира, че Емрах, е в каталога на „Пайнер“ точно като брат си, въпреки че баща му е в конкурентна музикална компания.

Че е подписал с инженер Митко Димитров, говори фактът, че участията му се обявени в официалния сайт на телевизия „Планета“, пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар