Кирил Десподов опасно близък с омъжена чалга фурия

Кирил Десподов опасно близък с омъжена чалга фурия
Гласувайте за статията

Футболистът Кирил Десподов, който играе в австрийския Щурм (Грац), се завърнал у нас за празниците и реши да разпусне по чалга заведенията!

Именно така бившият играч на ЦСКА София се оказа в компанията на изкусителната Ирена, която за негова радост му попя на уше. Десподов активно се включва в купона, но не нарушава режима си с алкохол и тежки мезета, кълнат се свидетели на празничното парти. След срещата си двамата се последват в социалните мрежи и започва да си харесват снимки, но любовта между тях на този етап е невъзможна.

Ирена и Кирил Десподов

Кирил Десподов и Ирена опасно близки

Причината е, че Ирена е щастливо омъжена и има дете от колегата си Александър.

Любовният статут на Десподов засега е неясен, след като преди време приключи дълга и сериозна връзка. Името му беше забърквано с популярни родни момичета, но нито един слух не получи официално потвърждение. Партито с Ирена поразмъти отново водата, но само времето ще покаже дали ще се случи нещо повече.

А Десподов наистина използва празниците за пълноценна почивка. Въпреки ниските температури, той се пусна полугол в басейн с минерална вода. За да покачи градуса на настроението, той си дегизиран като дядо Коледа, но изненадващо брадата му не беше бяла, а тъмна, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар