Алисия и Ария прекрачват границата!(Какво се случва между двете)

Алисия и Ария прекрачват границата!(Какво се случва между двете)
Гласувайте за статията

Алисия и Ария прекрачват границата

Алисия и Ария направиха доста еротично видео към най-новото си парче” Кой”.

Алисия

Алисия и Ария прекалиха в новото си парче

Дуетните половинки показват доста смели ласки. И газят категорично границата на интимната нежност.

Мирише на лесбосцени, категорични са феновете им, които обаче харесаха парчето.

И след като премина първоначалната еуфория почитателите им откриха доста интересни прилики. И то не с какво да е, а с клипа на Шакира и Риана.

Което съвсем естествено затвърди предположението им, че Алисия и Ария са се вдъхновили от двете западни топ певици за прелюбопитните интимни сцени, пише в. „Уикенд”.

В „Кой“ Алисия и Ария лежат и се редуват да се галят по лицата. На моменти ту едната, ту другата склонява глава, следва нова порция милувки. Все пак вулгарни изпълнения няма.

Дамите спират до проявите на обич, която може да се приеме и като взаимна дружеска симпатия, пресъздаващо емоционалното състояние на героините им в песента.

Двете поп фолк диви възпяват нахакани, еманципирани жени, на които са им втръснали баналните клишета. Двете въстават срещу мъжете, които въпреки финансовото си благополучие, са бедни в душите си.

„Не очаквам нищо аз от никого, а в замяна давам точно същото. Ако дойда, искам ви душите, не колите, къщите парите“ – пеят двете дами.

Съвсем друг е лайтмотивът на фита на Щакира и Риана, които пеят за невъзможността да пуснат любимия си мъж да си отиде, коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар